Åben for indendørs træning

Der er fra regeringens side blevet op for indendørs træning.
DffR har lavet retningslinjer som kan ses her:
Retningslinjer

Da roklubben ikke har nogen ansatte til at sørge for den krævede rengøring og udluftning har vi bearbejdet retningslinjerne lidt og lavet vores egne regler, som igen er afhængig af at alle medlemmer opfører sig ansvarligt.

Fl.g gælder ved indendørs træning.

• Max 12 personer i træningsrummet ad gangen.
  • 2 meter mellem hver træningsstation. Vi har ikke plads til at brede maskinerne mere ud, så i stedet må man vælge at holde 2 meters mellemrum til de andre i rummet, og altså ikke bruge 2 maskiner lige ved siden af hinanden.
  • Alle kontaktflader og flader man kan have svedt på afsprittes efter brug.
  • Dørhåndtag afsprittes på begge sider af døren, når man forlader lokalet. Hvis alle overholdet dette blive de sprittet af jævnligt.
  • Da vi ikke kan leve op til reglerne om jævnlig rengøring og udluftning i sauna og baderum, vælger vi stadig at holde disse lukkede. Man må gerne have et par skiftesko stående i sit skab, som man kan bruge, men man skal fortsat møde op omklædt og bade hjemme.
  • Husk at lufte ud hver gang du træner. Hav gerne alle vinduer åbne når du træner, men husk at lukke dem igen når du går.
  • Spritflasker findes i træningslokalet.
  • Hvis du føler dig syg eller mærker symptomer så bliv hjemme.

Man må gerne bruge køkken og sal, men husk at vi har givet Hundested Skole lov til at bruge vores område og sal til undervisning. De vil hovedsageligt være udenfor og slet ikke alle dage, men man kan altså komme ud for at der er unger der får undervisning i salen indtil fredag den 26 juni.

Posted in Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Åben for indendørs træning