Bliv Medlem

roskoleAlle er velkomne til at komme og prøve kræfter med rosporten. (Dog skal man senest den sæson man melder sig ind min. fylde 13 år.)

Hvis du ønsker at være medlem, kan du melde dig til roskole og udfylde en indmeldelsesblanket i løbet af roskolen, Du kan også melde  dig ind i løbet af året ved at udfylde en medlemsblanket og aflevere den til en i bestyrelsen eller i vores postkasse. Den må gerne scannes og mailes. Ved aktivt medlemskab forpligter du dig så til at tage næste roskole.
Indmeldelsesblanketter:

Aktivt medlem:      medlemsskema – aktiv roer

Ægtefælle/samlever medlemskab:         medlemsskema – samlever

Passiv medlem:     medlemsskema – passiv

Gældende priser for medlemskab:

Aktivt medlem/ægtefælle-samlever medlemskab:
Senior: 300 kr pr. kvartal,
Junior: 150 kr pr. kvartal

Motionsmedlem: 800 kr årligt

Passivt medlem: 200 kr årligt

Se mere om de forskellige medlemskaber under fanen medlemsinformation.

Roskoler

Hvert år i foråret bliver der afholdt et møde hvor interesserede kan møde op og høre om muligheden for at bliver roer. Herefter aftaler men i fællesskab med klubbens instruktører hvordan roskolen skal foregå, og hvilke dage der passer. Der indkaldes til dette møde bade på facebook, hjemmeside og i lokalavisen.

Du er også altid velkommen til at kigge forbi på vores klubaftner i rosæsonen, som er tirsdag og torsdag

Har du spørgsmål, kan du kontakte roklubben på email: hundestedroklub@gmail.com
Du kan læse mere I vores velkomstbrochure her: Velkomstbrochure

Vi glæder os til at se dig.