Bliv Medlem

roskoleAlle er velkomne til at komme og prøve kræfter med rosporten. (Dog skal man senest den sæson man melder sig ind min. fylde 13 år.)

Hvis du ønsker at være medlem, kan du melde dig til roskole og udfylde en indmeldelsesblanket i løbet af roskolen, Du kan også melde  dig ind i løbet af året ved at udfylde en medlemsblanket og aflevere den til en i bestyrelsen eller i vores postkasse. Den må gerne scannes og mailes. Du forpligter dig så til at tage næste roskole.
Indmeldelsesblanket: indmeldelse

Gældende priser for medlemskab:

Aktivt medlem:
Senior: 300 kr pr. kvartal,
Junior: 150 kr pr. kvartal

Motionsmedlem: 800 kr årligt

Passivt medlem: 200 kr årligt

Se mere om de forskellige medlemskaber under fanen medlemsinformation.

Roskoler

Hvert år afholdes der 1 – 2 roskolerhvor du har mulighed for at lære at ro inrigger. Roskole i 2018  afholdes i maj måned. roskole 2018 program og tilmelding

Du er også altid velkommen til at kigge forbi på vores klubaftner i rosæsonen, som er tirsdag og torsdag kl. 18.30 (i september dog 17.30)

Har du spørgsmål, kan du kontakte roklubben på email: hundestedroklub@gmail.com

Vi glæder os til at se dig.