Bliv Medlem

roskoleAlle er velkomne til at komme og prøve kræfter med rosporten.

Hvis du øsnker at være medlem, kan du melde dig til roskole og udfylde en indmeldelsesblanket i løbet af roskolen, Du kan også melde  dig ind i løbet af året ved at udfylde en medlemsblanket og aflevere den til en i bestyrelsen eller i vores postkasse. Den må gerne scannes og mailes. Du forpligter dig så til at tage næste roskole. indmeldelse

Hvert år afholdes der 1 – 2 roskolerhvor du har mulighed for at lære at ro inrigger. Roskole i 2017  afholdes i maj og juni. roskole 2017 program

Du er også altid velkommen til at kigge forbi på vores klubaftner i rosæsonen, som er tirsdag og torsdag kl. 18.30 (i september dog 17.30)

Har du spørgsmål, kan du kontakte roklubben på email: hundestedroklub@gmail.com eller finde os på www.facebook.com/Hundestedroklub.

Vi glæder os til at se dig.

13 Responses to Bliv Medlem

1. Linda Hansen says:

Jeg vil gerne indmeldes som motionsmedlem i roklubben.
    Linda Hansen

2. Hanne Byskov says:

Kære Linda

Det lyder herligt, har du været roer før ?

3. Camilla Larsen says:

Hej!
    Hvad koster det at være medlem?

Mvh Camilla

4. Annette Sørensen says:

Hej til rette vedkommende.

Vi er to unge kvinder +50, der meget gerne vil lære at sejle kajak, har man et træningshold for begyndere ?

Mvh Annette

5. Hanne Byskov says:

Hej Annette …

Jeg er ked a i ikke har fået svar før, i har været i spamfilteret.

Hvis i vil sejle kajak, – skal i først på roskole i Inrigger, men i skal være velkomne.

I kan kontakte mig på hundestedroklub@gmail.com

6. Hanne Byskov says:

Hej Camilla,

Det koster 300 kr pr kvartal, hvis du ikke har roet før, skal du på roskole, du kan kontakte mig på

hundestedroklub@gmail.com

7. Grethe larsen says:

Hej med jer. Er der ikke een af jer der kan ringe mig op, eller sende en mail vedr. køb af nøgle. Der er een af saunapigerne der mangler. Tove Lise Kristensen.
    Hun har ringet til Anja mange gange uden resultat.

Håber i har haft en god Sommer.

Hilsen Grethe Larsen 25719402 greleif@hotmail.com

8. Christina Reuther says:

Hej, til rette vedkommende.
    Er det muligt at være medlem at klubben og benytte jeres træningslokale med diverse maskiner? Hvis ja, hvad koster det?
    Christina

9. Jannie Pedersen says:

Hej Christina
    Som medlem skal man på roskole og gennemføre dette for at beholde sit medlemskab.
    Så det er ikke muligt at være medlem uden at være roer.
    M.V.H.
    Jannie

10. Helena kainulainen says:

Hej jeg vil gerne være medlem

jeg har været på Roskole og sejlet kajak i 4 år
    Det er dog en del år siden nu

Mvh. Helena

11. Jytte Pedersen says:

Hvor finder man jeres adresse på hjemmesiden, nu kan jeg jeres love og en helt masse andet uintersant, men mangler at finde jeres adresse!
    Jytte Pedersen
    Fjenneslev

12. Mille Klem says:

Hej
    Vi er 2 gamle Kajakroere fra Kastrup og et tidligere medlem af roklubben, som bor på Lærkevej og nu vil vi høre om det er muligt at blive medlem uden at gå på roskole.
    Vi er 2 +70 og en +50.
    Jeg håber at få et svar på mit spørgsmål.
    MVH
    Mille Klem

13. Jannie Pedersen says:

Hej Mille
    Du kan finde telefonnummer og mailadresse på Peter Jensen på kontaktsiden. Han kan svare på din forespørgsel.
    Jannie Pedersen