Hundested Roklub passer på bier, sommerfugle samt den vilde natur

Hundested Roklub har indgået samarbejde med Nicolas Klædstrup, om vedligeholdelse af vores grønne områder.
De vil herefter blive passet af Nicolas, som vil omdanne områderne til at indeholde endnu flere vilde blomster og urter til gavn for naturen, og som vil være en fryd for øjet for alle brugere og gæster.
Områderne må benyttes som altid, men al vedligeholdelse foretages af Nicolas, så roklubben skal ikke slå græs eller andet. Noget af græsset vil i perioder få lov at vokse sig højt, før det bliver slået, men det er med vilje for at udpine jorden og give urterne bedre betingelser, og altså ikke fordi området ikke bliver passet.

Vi håber at alle brugere og forbipasserende vil nyde de vilde blomster, og den glade  summen af liv fra vilde bier og andre insekter.

Posted in Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Hundested Roklub passer på bier, sommerfugle samt den vilde natur