Lyst Festival 2019

Hej Alle.
Der bliver afholdt en musik-festival i Lynæs weekenden 2-3 august.
Arrangørerne søger frivillige og kvitterer for hjælpen med billetter til festivalen.

De skriver:
____________________________________________________________

I forbindelse med festivalen søger vi frivillige, der har lyst til at være en del af fællesskabet før, under og/eller efter LYST festival 2019 og håber, at Hundested Roklub, kunne have lyst til at stille et par folk til rådighed.
Mere specifikt drejer det sig om klargøring i dagene op til festivalen fra d. 29. juli til d. 1 august, afvikling af festivalen d. 2. og 3., samt nedpak dagen efter d. 4 august.
Hvis jeres medlemmer, kunne tænke jer, at hjælpe med at sætte et hold frivillige på nogen af de ovennævnte datoer, kvitterer vi med en partout-billet, mad og drikke samt to øl-billetter, og massere af god stemning.
Skulle nogen have fået lyst til dette kan man læse mere om arrangementet på
På forsiden er det et link hvor man direkte kan melde sig som frivillig.
bestyrelsen
Posted in Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Lyst Festival 2019