Medlemsinformation

Medlemstyper:

Vi har 3 medlemstyper i Hundested Roklub.
Aktivt medlemskab: Giver adgang til at ro på vandet, bruge vores motionsrum og deltage I alle arrangementer og giver stemmeret på generalforsamlingen.
Man skal være frigivet roer for at være aktivt medlem. Er man ikke roer I forvejen, kan man blive frigivet ved at deltage på en af vores roskoler. Se mere under fanen Bliv Medlem

Motionsmedlemskab: Er et tilbud til vores aktive medlemmer, som ikke længere ønsker at ro på vandet. Er man fyldt 60 år, kan man skifte til motionsmedlemskab, som ikke giver adgang til at ro på vandet, men ellers deltager man på lige fod med aktive medlemmer. Man skal have været aktivt medlem af Hundested roklud et år før man kan skifte til motionsmedlem. Man kan skifte pr 1. april hvert år.

Passivt medlemskab: Giver ikke adgang til at bruge noget af klubbens materiel, men man kan deltage i klubbens arrangementer. Man har ikke stemmeret på generalforsamlingen. Man kan godt melde sig ind som passivt medlem, uden først at have været aktivt medlem. Dette medlemskab er mest et slags støttemedlemskab.

Køb af nøgler:

Alle roere som er frigivet kan købe en nøgle til klubben. Nøgler koster 150 kr. hvoraf de 50 er depositum, som tilbagebetales hvis nøglen afleveres tilbage.

Nøgler købes af et bestyrelsesmedlem, se nærmere under “Kontakt”.

Hvis man kommer bagud med kontingentbetaling lukkes nøglen. Det koster så 50 kr. at få nøglen genåbnet.

Klubbens love og regler

Love Hundested Roklub

Regler for lån af klubbens lokaler

Klik for at hente