Nye Corona stramninger

Hej alle,
Fra idag mandag træder nye corona restriktioner i kraft.
Det der er nyt siden sidst i vores klub er følgende:

• Fællesspisningen om tirsdagen aflyses, da sociale arrangementer skal undgås.
  • Gymnastikken om torsdagen kan gennemføres med 9 deltagere plus instuktøren. Vi arbejder på at finde en ordning så ingen behøver møde op forgæves (f.eks tilmelding)
  • Brug af Storebjerghallen om søndagen kan forsætte hvis man kun er 10 personer. Først til mølle
  • Brug af træningsrummet fortsætter uændret, da kun holdarrangementer er ramt af deltagerbegrænsning på 10 personer. Samme afstandkrav som tidligere gælder.
  • Brug af svømmehallen fortsætter uændret. se evt svømmehallens egne instruktioner
  • Fra på Torsdag skal benyttes mundbind når man færdes i klubben, undtaget når man træner eller dyrker gymnastik. Vi arbejder på snarest at få åbnet op for omklædning og bad, da renovering af omklædningsrummene er ved at være færdig.

I kan selv læse alle rosportens retningslinjer HER

Husk sprit og afstand og pas på jer selv og hinanden.

Posted in Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Nye Corona stramninger