Redningsveste

Der har tilsyneladende været lidt forvirring om de nye redningsveste.

Der har været et ønske fra nogen medlemmer om at man kan få sin egen redningsvest, så man ved den er indstillet korrekt hver gang. Det kan vi i bestyrelsen godt forstå og der er flere fordele ved dette.

Roklubben råder desværre ikke over nok veste til at alle der ror på en sæson kan have sin egen vest, så vi er i bestyrelsen blevet enige om følgende:

Der er 20 nye veste (plus de lidt ældre som stadig virker fint), og hvis man ror jævnligt (flere gange om ugen) man må gerne sætte navn på en bøjle (f.eks et stykke papir på krogen der er let at se.), og hænge den vest man bruger på den, så man nemt kan finde den samme vest igen næste gang man skal ro.

Vestene skal altid hænge på stativet i bådhallen og være tilgængelige for alle, så andre kan bruge dem, hvis der ikke skulle være nok og man ikke selv skal på vandet.

Man må altså ikke have en vest liggende i sit skab eller andre steder.
Når man ikke er ude at ro, skal vestene altid hænge på bøjler i bådhallen.

Mvh.

Posted in Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Redningsveste