Roklubben er lukket pga Coronavirus

Her til aften er det blevet  meldt ud at alle indendørs idrætsfaciliteter skal lukke.
Derfor lukker roklubben ned nu, så alle indendørs faciliteter indtil videre er lukkede.
Det gælder det hele altså både køkken, baderum, sauna samt træningslokale. også selvom man er alene.

Svømmehal og Storebjerghallen er allerede blevet lukket af kommunen.

Arrangementet der var planlagt til den 26. marts med billedkunstner og hypnotisør Per Møller aflyses også. Det bliver istedet gennemførst til efteråret når det hele er drevet over.

Udlån af roklubben aflyses de næste 2 uger og vi afventer yderligere info.

Den 28. marts vil vi forsøge at få broen i vandet. Vi mener det er forsvarligt da det foregår udenfor og vi plejer ikke at være mere end max 10 frivillige om arbejdet. Det kommer selvfølgelig stadig an på vejret, så hold øje med hjemmesiden for yderligere info.

Standerhejsningen den 4 april aflyses, men vi hejser standeren så snart broen er klar. Der kommer besked på hjemmesiden når der må ros.
Med mindre der kommer flere stramninger skulle det være tilladt at tage en rotur, men det afgør man selvfølgelig selv om man vil.

Bestyrelsen.

Posted in Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Roklubben er lukket pga Coronavirus