Rospinning og badning i roklubben

Hej Alle,
Vi skruer op for aktiviteterne i vintersæsonen da vores nye medlem Mikkel, vil afholde rospinning hver mandag kl 18. Det tager ca. en time.

Der er i sagens natur begrænsninger på deltagerantallet, denne gang ikke kun pga corona, men fordi vi kun har 5 roergometre. Vi kan måske bruge cyklerne også, og hvis der er mange der gerne vil prøve må vi finde på en rotations model.

Har man lyst til at prøve, så mød op på mandag kl 18.

En anden glædelig nyhed er at vi er færdige med renovering af baderummene, så nu åbnes op for at man igen kan gå i bad i roklubben.

Der hænger opslag på dørene til baderummene der beskriver de regler der skal følges for at dette kan lade sig gøre.

Kort version: hold afstand, sprit af, luft ud, og tag dit håndklæde med hjem hver gang.

Bestyrelsen.

Posted in Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Rospinning og badning i roklubben