Udendørs roning tillades

Hej Alle,
DffR har efter pres fra roklubberne i de nedlukkede områder lempet lidt på retningslinjerne, så de stemmer mere overens med f.eks kajakforeningernes regler.

Sidst på dagen igår kom der nye regler som kan læses her:

Det betyder at vi nu lukker op for at man kan benytte 3 roergometre udenfor, ligesom det var tilfældet i foråret.
Vi har sat 3 roergometre klar inden for de 3 porte i bådhallen, så man lige kan åbne porten og skubbe det udenfor og træne i den friske luft.
Regler for brug hænger på portene, og der er sat sprit frem både i bådehallen og i entreen, så man kan spritte hænder som det første og det sidste man gør i klubben.

Hele resten af klubben er lukket som udmeldt igår, så man møder omklædt og går direkte gennem entreen og ned i bådhallen, og samme vej tilbage.

Posted in Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Udendørs roning tillades