Vandhanen

Her er plads til løst og fast.

VANDHANEN er tænkt som en netbaseret efterfølger af den tidligere papirudgave af VANDPOSTEN.

Jannie Pedersen er redaktør og kan kontaktes på mail: jannie-p@live.dk, hvis du har lyst til at bidrage med et indlæg.

Efter generalforsamlingen 2016

Jeg deltog for første gang i genralforsamlingen i år.vichtor

Det virker som om, at det også i Hundested Roklub er en fast lille skare, der møder op. Og som i andre klubber er det tydeligt, at de fleste af de fremmødte tidligere har gjort et godt stykke arbejde i klubbens bestyrelse gennem tiden.

Det er nok også derfor, at flere af de fremmødte var opmærksomme på de forglemmelser og forandringer, som den siddende bestyrelse har gjort i løbet af året.

Som ny deltager i forsamlingen kunne jeg ikke lade være med at undre mig over, hvorfor man vælger at fremføre detaljer på en generalforsamling? Hvorfor er det, at vi er tilbøjelige til at finde fejl og mangler, men glemmer at anerkende det store arbejde, som bestyrelsen trods alt lægger i klubben? Hvorfor hjælper vi ikke bestyrelsen i løbet af året? Gør opmærksom på forglemmelser eller spørger til, hvorfor der er forandringer?

Personligt synes jeg, at bestyrelsen har gjort et stort og yderst udmærket arbejdet. TAK for det.

Jeg håber, at den nye bestyrelse får din opbakning i det næste år, så Hundested Roklub kan blive ved med at være et rart sted at komme.

Jannie Pedersen