---------- Sæsonen er slut for i år og vi glæder os til næste år -------------------- Sæsonen er slut for i år og vi glæder os til næste år -------------------- Sæsonen er slut for i år og vi glæder os til næste år -------------------- Sæsonen er slut for i år og vi glæder os til næste år ---------

Ergometerroning udenfor.

Det er blevet tilladt at ro ergometerroning udenfor, og da det trækker ud med at få repareret sliskerne, så vi kan få bådene i vandet, har vi valgt at gøre det muligt at ro ergometer udenfor.

Fra idag er opstillet 3 ergometermaskiner indenfor hver sin port i bådhallen. Hvis man vil ro, åbnes porten og ergometeret kan skubbes udenfor. Der er hjul under den tunge ende.

Der er ophængt opslag på alle porte om hvad man skal gøre for at følge reglerne, og der er opsat sprit og håndsæbe i bådhallen ved vasken.

Der er kun 3 ergometer til rådighed, så prøv at kom på forskellige tider for at se hvornår der er plads. Træningslokalet og omklædning er stadig lukket, så man møder omklædt og bader hjemme.

Skolen har adgang til roklubbens lokaler i stueetagen i dagtimerne, så for vores egen skyld, bør vi kun bruge toilettet i bådhallen, for ikke at blande os med skolebørnene.

Vi giver selvfølgelig besked når det er muligt at komme på vandet.

God træning
Bestyrelsen.