Klubben er åben igen – både ude og inde

Hej Alle,
Godt nyt. Standeren er sat, så der må ros.
De faste roaftener Tirsdag og Torsdag kl. 18, starter op igen fra nu, så bare mød op på disse dage, eller lav selv et hold og ro når I har lyst.

standerhejs

Vi åbner også for indendørstræning, men desværre kræves det at alle over 18 år, skal kunne fremvise gyldigt coronapas, for at benytte træningsrummet.
Da vi jo ikke har personale på i træningsrummet, kræves det at vi laver daglige stikprøvetests. Et bestyrelsesmedlem vil dukke op en gang om dagen på forskellige tidspunkter og checke coronapas på dem der er i træningsrummet.
Trænes der uden gyldigt coronapas, bliver man bortvist fra stedet, og kan så først benytte rummet igen når enten kravet om coronapas bortfalder, eller man kan fremvise et langtids holdbart coronapas som bygger på enten vaccination, eller overstået sygdom som begge giver 6 mdr. coronapas.

Vi hænger snarest en seddel op på træningsdøren, hvor de der har fremvist et langtidsholdbart coronapas, kan blive skrevet op, så man herefter er forhåndsgodkendt og altså slipper for at skulle vise coronapas hver gang man træffes i træningsrummet.
Efterhånden som flere og flere bliver vaccineret, skulle langt størstedelen få mulighed for at benytte denne løsning.

Spritflaskerne er fyldt op, og der hænger sedler med instruktioner på alle døre, så ingen bør være i tvivl om hvordan man skal forholde sig i klubben.

DFfR har lavet en oplysningsside om corona specielt for roklubber, så hvis man vil læse mere om dette emne, så følg linket her:
Genåbning af ro-Danmark | Dansk Forening for Rosport (roning.dk)

Posted in Aktiviteter i klubben | Kommentarer lukket til Klubben er åben igen – både ude og inde