Lyn-x Open 2018

Hundested roklub deltager på Lyn-x Open den 9. + 10. juni. (Lørdag og Søndag)
Vi planlægger at have et telt på havnen hvor besøgende kan se en af vores både, samt prøve et par romaskiner. Vi kan så lave lidt rokonkurrencer og have en tavle med dagens bedste tider.

Samtidig vil vi gerne om lørdagen afholde et romaraton, hvor en båd med skiftende besætning holdes på vandet I 12 timer (09-21)

Vi søger medlemmer både til at stå i teltet og fortælle om klubben og bådene, samt medlemmer der vil ro båden om lørdagen.

Der er ophængt tilmeldingssedler i roklubben, så skriv jer gerne på hurtigst muligt, så vi ved om vi har frivillige nok til at det kan lade sig gøre.

Lyn-x sørger for forplejning til de der står i teltet.

Der vil ikke være mulighed for at få prøveture i vores både disse dage, men vi planlægger at afholde et åbenthus arrangement den følgende weekend, hvor alle kan komme og prøve en tur.  Der vil blive lavet en folder som man kan dele ud i teltet som henviser til dette arrangement.

Posted in Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Lyn-x Open 2018