Madpakke tur til Dyrenæs broen – Status

Så fik vi overstået turen til Dyrenæs broen – eller rettere til Frederiksværk og Sølager 🙂

Turen kom godt fra start, 8 roere var mødt op og alting blev pakket og kom i bådene, ingen problemer.
Da vi nåede Grønnesegård på Kulhuse siden blev vi enige om at tage til Frederiksværk i stedet på grund af tidsnød så vi krydsede tilbage til vores egen side af fjorden.
Da vi nærmede os Frederiksværk blev vandet en smule van(d)skeligt og 4’eren blev enig om at vende om.
Desværre fik de ikke lige 2’erens opmærksomhed for alle telefonerne var pakket og lagt i 2’eren, så den fortsatte til Frederiksværk Roklub.
4’eren lagde ind i Sølager for at spise deres madpakker og få en kop kaffe med mere, samtidig med at det hårdføre mandskab fra 2’eren gjorde deres landgang i Frederiksværk, med samme intentioner.
Desværre viste det sig at kaffen var pakket i 4’eren og kopperne i 2’eren.
Hvem sagde lange næser. Måske lærer vi det engang…
Vel tilbage i klubben alle mand, damer og personer kunne vi endelig få en kop kaffe inden vi afsluttede en ellers hyggelig dag.

Vi har desværre ikke nogen billeder fra 4’eren men en venlig følgebåd sørgede for billeder og lidt video af den hårdt kæmpende besætning i Vandmanden.