---------- Sæsonen er slut for i år og vi glæder os til næste år -------------------- Sæsonen er slut for i år og vi glæder os til næste år -------------------- Sæsonen er slut for i år og vi glæder os til næste år -------------------- Sæsonen er slut for i år og vi glæder os til næste år ---------

Vinteraktiviteter

Hej alle rovenner.
Så er vintersæsonen igang,så her er lige lidt informationer:

Svømning:
Vi har fået tid i svømmehallen på onsdage fra 19-20. Bestyrelsen foreslår at man mødes i klubben 18.30 og fylder nogle biler op og kører samlet derop. Det er selvfølgelig også tilladt selv at transportere sig til svømmehallen.

Gymnastik:
Gymnastik hver torsdag i klubben. Forslaget er fra klokken 17-18, men da der er nogen der har svært ved at nå det, bliver det måske rykket til 17.15 eller 17.30. Det aftales næste gang så bare mød op på torsdag.

Storebjerghallen:
Igen i år har vi Storebjerghallen fra 10-13 om søndagen. Det står alle frit for hvilke sport man vil dyrke, men tidligere har der ihvertfald været noget badminton.
Dørene er blevet automatiske, så jeg har aftalt med halbestyreren at dørene bliver låst op kl 9.45 og smæklåsen bliver slået til igen kl. 12.
Man må gerne være i hallen indtil kl 13, men man skal altså senest møde op kl 12 for at komme ind. Hvis der er nogen i hallen kan man selvfølgelig bare lukke sine ro-venner ind hvis de skulle komme efter 12.
Hallen har haft problemer med at uvedkommende har været inde, så hold venligst øje med at der ikke kommer uvedkommende og at man efterlader stedet mad alle døre og vinduer lukkede.

Spisning:
Nogle aktive medlemmer forsøger at arrangere spisning hver tirsdag igen i år. Tilmelding på sedler i klubhuset.
Der kommer et mere fyldigt referat af hvad der ellers blev aftalt på medlemsmødet i onsdags, som man snart vil kunne finde på hjemmesiden og i klubhuset.
Mvh
Bestyrelsen