Udlån

Hundested Roklub har en af Danmarks bedste beliggenheder med en pragtfuld udsigt over Isefjordens munding, på godt og ondt, alt efter temperament og vejrets luner.
Vores klubhus kan huse 80 gæster og der er køkken, service, borde og stole til dem alle.

Så bliver det vel ikke bedre

Hvis du er medlem eller du kender en der er, som du har tænkt dig at invitere med, kan du låne klubbens lokaler og gøre dagen til noget man husker.

Sommerdage

Vi låner vores lokaler ud mod at du giver en gave på 2500,- til klubben. Denne gave går direkte til klubbens daglige drift.
Derudover er der et depositum på 2000,- som du selvfølgelig får igen når festen er vel overstået.
Det betyder at du som udgangspunkt skal give 4500,- for at låne lokalerne, men du får depositum tilbage hvis ikke der har været nogen uheld undervejs.

Hvis du er interesseret kan du finde en låne-formular og regler for udlån her:

Hvis du gerne vil have mere at vide kan du henvende dig til den ansvarlige for udlån med en mail til:
udlaan@hundestedroklub.dk